12.02.2016

Изјави од прес Конференција:   1. Катица Јанева Граѓани на Република Македонија! Законот за Специјалното јавно обвинителство ме обврзува вас да ве информирам за напредокот во работата на обвинителскиот тим со кој раководам. Вие редовно ќе бидете информирани за текот на истрагата и гонењето на кривичните дела што произлегуваат од содржината на незаконското следење на […]

More