ИНФОРМАЦИЈА ЗА РАСПОРЕДОТ НА СУДЕЊАТА

Со оглед на тоа што за наредниот период се закажани повеќе судски рочишта за предмети кои ги застапува ова Јавно обвинителство, потсетуваме дека на нашата веб – страница е објавен распоред на судењата, со цел јавноста да може да биде во тек. Распоредот на судењата се наоѓа на нашата веб страница во делот „Односи со јавност“, односно на следниот линк.